S velikom radošću
POZIVAMO VAS
na promociju

nove knjige Ivane Plechinger „Da sam ovo barem znala ranije“

u ponedjeljak, 12.12.2022.u 18 sati, u našu knjižnicu!

O knjizi

U trenutku u kojem se suočavamo s teškoćama, nismo u stanju sagledati širu sliku, ne vidimo rješenje svojih nedaća i mislimo da nam nema pomoći. Uvjereni smo da se loše stvari događaju samo nama i da smo za to krivi sami.

Da to nije tako, uvjerit će vas nova knjiga Ivane Plechinger, u kojoj nas svojim iznimnim optimizmom uči kako na život gledati i s druge strane.

Nakon što je svojim književnim prvijencem „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ oduševila brojne čitatelje, Ivana Plechinger nudi nam nastavak svoje velike uspješnice.

Putem vlastitih primjera ona u knjizi pokazuje kako je sama proživjela i preživjela neke od najtežih životnih situacija, i ujedno daje konkretne savjete o tome kako da si pomognemo kad se idući put nađemo pred raznim izazovima koji su sastavni dio našeg životnog puta.

„Da sam ovo barem znala ranije“ knjiga je koja će vas oduševiti svojom iskrenošću i toplinom, knjiga koja će vas napokon podsjetiti na sve vaše istine koje vam mogu pomoći da živite mirnije, sretnije i pametnije.

O autorici

Ivana Plechinger (1973.) spisateljica je, motivacijska govornica i voditeljica brojnih radionica samopomoći. U devedesetima javnost ju je zavoljela kao pjevačicu, televizijsku i radijsku voditeljicu. Autorica je bestselera „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ i njegova nastavka „Da sam ovo barem znala ranije“. Ipak, Ivana misli da je njezin najveći uspjeh njezina radosna obitelj; majka je dvojice sinova, Jana i Viga, i supruga skladatelja i glazbenika Bruna Kovačića.

 

Skip to content