Podjela nagrada i zahvalnica za pristigle radove na istoimenom literarnom i foto natječaju za učenike srednjih škola Republike Hrvatske održana je uz nazočnost svih partnera u projektu: Knjižnice, Grada Delnica i voditelja projekta prof. Davora Pleše i Jasminke Lisac te svih nastavnika-mentora učenika SŠ Delnice.

Kako je tema natječaja okoliš, nazočni su mogli poslušati vrlo zanimljiva i nadahnuta predavanja Darka Vukelića, ing. šumarstva i Mirne Bogić, ing. biologije, oboje profesora u SŠ Delnice. Darko Vukelić govorio je o novom pristupu prema prirodi – šumskoj kupki, a Mirna Bogić o vječno prisutnoj i uvijek aktualnoj – plastici. Nadamo se da će biti prigode poslušati još ovakvih korisnih i inspirativnih sadržaja i da smo na putu da malim koracima mijenjamo svijet nabolje.

Pobjednici su poznati, rezultati na web stranici Škole, a ovom prigodom otvorena je u našoj maloj galeriji i izložba nagrađenih radova – literarnih i fotografija, koju i VI možete pogledati.

Čestitke svima uključenima u ovaj projekt, a posebno svim učenicima i njihovim mentorima koji su sudjelovali na natječaju i,,naravno, nagrađenima, na sjajnim radovima!

Skip to content