BOŽIĆNE JASLICE NA DAR izrađene rukama gospodina Ivice Kneževića, uz ove njegove riječi:

“Pred nama je, nadam se da ćete se složiti, jedan od najljepših mjeseci u godini. Pred nama je Advent ili došašće! To je za mene vrijeme mira, nade, radosti i ljubavi, ali i vrijeme kada se suočavamo sa svim svojim slabostima, propustima, lošim činima, i kada si svatko tko ima imalo savjeti daje zavjet da će biti bolji čovjek, kao i obećanje da će biti dosljedan tom zavjetu.

To je i vrijeme darivanja, a ja imam posebnu potrebu darivati našu gradsku knjižnicu kao izraz velike zahvalnosti za sve njihove aktivnosti, promocije i programe, za njihov doprinos kojim kulturu našeg Grada podižu na najvišu stepenicu, a posebno im se želim zahvaliti na provođenju projekta Processus montanus, koji u suradnji sa Srednjom školom Delnice provode još od 2018. godine, čime iskazuju najveće poštovanje prema rođendanu našeg zavičaja i potvrđuju i naglašavaju naš goranski identitet!

Moj poklon simbol je i povijesno-kulturne tradicije koja je duboko utkana u tradiciju naše države, Gorskog kotara i našeg Grada. Poklon je i simbol prirode koja nas okružuje i s kojom i od koje živimo.

Čast mi je pokloniti knjižnici božićne jaslice koje će, nadam se, krasiti ovaj prekrasan prostor u Adventu te privlačiti mnoge korisnike ne samo zbog knjige već i zbog njih samih.”

Zahvalne za lijepe, motivacijske riječi
i sretne za unikatni božićni dar,
DJELATNICE KNJIŽNICE
i njeni korisnici

 

Skip to content