U aktualnom pandemijskom trenutku, u razdobljima društvenih i intimnih kriza, traže se odgovori na pitanja koja muče mnoge.

Nakon četiri terapijska romana: Bez ljubavi i mržnje, Zlatni mjesec, Armati i Bremenita šutnja, nudimo vam novi – Naličje spoznaje.

Začetnice novog književnog pravca nazvanog proza koja liječi  ponovno šokiraju i osvješćuju  te potiču naš duhovni rast, navodeći nas na duboko promišljanje o vlastitim postupcima.

U svom prvom romanu Bez ljubavi i mržnje (dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014.) progovaraju o neriješenim emocijama naših predaka koje smo dobili u nasljedstvo, a ne znamo se nositi s njima.

U drugom romanu Zlatni Mjesec progovorile su o posljedicama šutnje o obiteljskom nasilju, dok Armati progovara o našim najdubljim, često skrivenim talentima – pomaže u potrazi za životnim pozivom, a roman Bremenita šutnja osvješćuje što se događa kada se potiskuje prava seksualna priroda.

Najnoviji, peti roman Naličje spoznaje budi nadu i vodi kroz neistražena područja psihe; govori o potrazi za ljubavlju koja oslobađa okove duše.

Proza koja liječi uvijek daje odgovore, autorice čitatelje ne ostavljaju u dilemi već nam kroz interesantne, dinamične psihološke priče daju i savjete, nude nam odgovore na mnoga pitanja koja si nismo usudili postaviti.

Larissa Kunić (Larí) specijalist je energetske medicine i duhovne terapije.
Marieta Kola (Marí) specijalist je intuitivne medicine i duhovne terapije.
Suvlasnice su Entere Clinic, male klinike sa velikom dušom u Opatiji, iz koje crpe svoje nadahnuće i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju njihova djela.

Skip to content